hello world!
tel: +386 15 85 27 89
MY MAZDA

Mazda Asistenca

Za brezskrbno potovanje po Evropi

Kadar ste veliko na poti, se vam lahko marsikaj zgodi - okvara, nezgoda ali kraja vozila. Nič hudega, če se lahko zanesete na zanesljivega partnerja kjer koli po Evropi. Pomoč vam nudimo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, samo en klic vas v trenutku poveže s strokovnjaki za pomoč na cesti.
Pravica do uporabe storitev Mazdinega evropskega servisa se podaljša vsakič, ko opravite letni servis (v skladu z Mazdinimi navodili za vzdrževanje) pri vašem pooblaščenem Mazdinem trgovcu za obdobje 12 mesecev oziroma do naslednjega predpisanega servisnega intervala (kar prej nastopi). Podaljšanja so možna do 10. leta po prvi registraciji vozila.

Podrobnejši opis Mazdine mobilne pomoči in pogoji za njeno uveljavljanje so predstavljeni v tej brošuri.


NADOMESTNI DELI

Trgovci vozil Mazda vam nudijo kvalitetne originalne dele za vsa vozila Mazda. 

Mazdini originalni nadomestni deli imajo dolgo življenjsko dobo, so izjemno zanesljivi in zagotavljajo celovito zmogljivost.


VEČ INFORMACIJ O NADOMESTNIH DELIH

DODATNA OPREMA

Ustvarite svoj slog z Mazdino originalno dodatno opremo
Naša originalna dodatna oprema je zasnovana tako, da izvrstno dopolnjuje vse naše modele. Oprema je na voljo po ugodnih cenah, odlikuje pa jo visoka kakovost, ki je značilna za Mazdo. Mazdina dodatna oprema bo v vseh razmerah obogatila vaš užitek pri vožnji.
OGLEJTE SI PONUDBO DODATNE OPREME
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram