hello world!
tel: +386 15 85 27 89
MY MAZDA

Garancije in pregled

GARANCIJA PROIZVAJALCA

Pri nakupu novega avtomobila pri trgovcu vozil Mazda, prejmete obsežno garancijo proizvajalca. Slednja vključuje:

  • garancijo za nova vozila, ki velja 5 let oziroma do 150.000 prevoženih kilometrov,
  • 3-letno garancijo za lak in površinsko korozijo, ne glede na število prevoženih kilometrov,
  • 12-letno garancijo proti prerjavenju, ne glede na število prevoženih kilometrov
  • V času veljavnosti garancije se ob prodaji vozila le-ta prenese na novega lastnika.
  • Za več podrobnosti o našem jamstvu proizvajalca stopite v stik s trgovcem vozil Mazda.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA SERVIS VOZIL PRI POOBLAŠČENEM SERVISU

Pri mazdi ne skrbimo samo za vozila, temveč tudi za vas . Če se odločite za servis pri pooblaščenem servisu vozil Mazda, si boste zagotovili profesionalni servis po konkurenčnih cenah. Za vaš avtomobil to pomeni užitek v vožnji, zanesljivost, varnost in visoko vrednost pri nadaljnji prodaji.

 Pregledno oblikovanje cen

Pred začetkom servisa vam bo tehnični strokovnjak razložil njegov potek in ceno, tako za nadomestne dele, olja, in druge tekočine, zato ne boste neprijetno presenečeni. Po servisu vam bo tudi svetoval o prihodnjem servisu in vzdrževanju.

Servis Mazda se prilagaja vašemu urniku

Pri rezervaciji vašega naslednjega servisa bodo naši trgovci poskrbeli za to, da se izvede v času, ki ustreza vašemu urniku. Ne bo vam treba čakati. Če bo na voljo, vam bodo ponudili tudi nadomestno vozilo.

Usposabljanje in oprema

Zaradi zagotavljanja učinkovitega vzdrževanja in diagnostike se Mazdini tehnični strokovnjaki redno udeležujejo najnovejših tehnoloških usposabljanj. Pri vsakodnevnem delu uporabljajo Mazdina specialna orodja in Mazdino diagnostično opremo. S poznavanjem Mazdinih tehnologij in dostopom do vseh tehničnih informacijskih sistemov, vam lahko zagotavljajo najboljše storitve.

Digitalna servisna knjižica

Vsi predpisani servisi, ki so jih izvedli trgovci vozil Mazda, so varno shranjeni v našem osrednjem sistemu Sistem digitalne servisne knjižice . Slednja preprečuje goljufive zapise, povečuje vrednost vozila pri nadaljnji prodaji in pomeni, da lahko vedno enostavno preverite celotno servisno zgodovino vašega 
vozila.

printermusic-notecamera-videophone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram